Affärsnätverket för små och medelstora företag

Stärk ert lokala affärsnätverk

Vår vision är att hjälpa alla företagare till starkare nätverk på ett enklare sätt...

I all sin enkelhet så erbjuder vi branschorganisationer, kommuner, regioner och andra med ett enkelt koncept för att affärsnätverka online. 

Vår mission

Att hjälpa entreprenörer att lyckas!

Vårt koncept

  • Kontinuerliga lokala onlinemöten 
  • Enkla agendor
  • Med moderator / konferencier
  • E-post inbjudan
  • Affarsnatverket.se´s onlinemöten


Vi hjälper till med agenda, moderator och mötesplats online!

Affärsnätverket erbjuder ett onlinemöte för lokala entreprenörer att connecta, samarbeta och öka sin synlighet. Genom att främja samarbete inom det lokala näringslivet fokuserar vi på att lösa gemensamma utmaningar och främja tillväxt.


Vårt unika tillvägagångssätt ger medlemmarna möjlighet att interagera och utbyta idéer, vilket leder till ökad affärsutveckling och stöd för varandras framgångar.

Vilka är vi?

Vi är tre erfarna affärsnätverkare som tillsammans har drivit affärsnätverket.se sedan 2020, vilket ger kontinuerligt nätverkande och skapar starka relationer. Hos oss får entreprenörer tillgång till online-möten som främjar affärsutveckling. Vi erbjuder ett välkomnande och stöttande nätverk där kunskap och erfarenheter delas effektivt för att främja affärsframgångar.

Låt oss arbeta ihop

Välkommen till Affärsnätverket - din lokala plattform för online möten och samarbete för entreprenörer. Kontakta oss idag för att börja bygga meningsfulla affärsrelationer och utveckla ert lokala nätverk.

 
 
 
 
 
unsplash