Affärsnätverket Onlinenätverk

Hitta fler affärspartners, med Tisdagsmöten!

Affärsnätverken ser ut på många olika sätt.

Man hjälper varandra till att hitta nya affärsmöjligheter.

Upptäck Fler Affärspartners Vid Våra Nya Tisdagsmöten kl 8:30!

Av Affärsnätverket

Publicerad den 11 september 2023, Lästid: 5 minuter


För att säkerställa framgången för din verksamhet, särskilt om du är involverad i försäljning, är det helt avgörande att du har och fortsätter att hitta nya affärskontakter. Dessa affärspartners kan vara avgörande för att du ska få tillgång till nya insikter och kunskaper som kan driva din verksamhet framåt.


För att hjälpa dig med detta har vi nu infört spännande förändringar i våra möten. Från och med nu kommer vi att ha Tisdagsmöten varje vecka kl 8:30, våra populära fredagsmöten kl 15:00 kvarstår förstås och här är varför detta är något du inte vill missa.

Varför Tisdagsmöten?

Affärspartners är nyckeln till att öka din verksamhets framgång. De inte bara delar sina kunskaper och insikter med dig, utan öppnar även dörren till nya intäkter och kunder. Genom att vara aktiv i nätverk som vårt kan du träffa människor i liknande situationer, som kan bli potentiella samarbetspartners för ditt företag.


Online Möjligheter

Nätverkande har förändrats och online-plattformar erbjuder många möjligheter att hitta nya affärspartners. Vi rekommenderar att du engagerar dig aktivt online, deltar i diskussioner och bidrar med din kunskap. När du visar att du är mer än bara en säljare, kommer fler vara intresserade av att lära känna dig.


Utnyttja Dina Kontakter

Ditt nätverk begränsas inte bara till lokala möten eller online-forum. Handelskamrar och branschorganisationer är utmärkta resurser för att hitta företag inom din bransch. Glöm inte att använda dig av alla dina kontakter, inklusive ambassader och handelsrepresentationer, för att få information om möjliga samarbetspartners över hela världen.

Så, sätt klockan på 8:30 på tisdagarna i din kalender och gör dig redo att expandera ditt affärsnätverk. Vi ser fram emot att träffa dig på våra Tisdagsmöten och hjälpa dig att nå dina mål, oavsett om det handlar om att få fler kunder till din byrå eller att utöka antalet medlemmar i ditt affärsnätverk.


Lycka till med ditt nätverkande!

NYHETSARKIV

Ett affärsnätverk till?

En nyhet från Affärsnätverket.

Följ oss på LinkedIN

En nyhet från Affärsnätverket

Följ oss på Facebook

En nyhet från Affärsnätverket

unsplash