Affärsnätverket för små och medelstora företag

FÖRETAGSNÄTVERK I SVERIGE

Affarsnatverket.se är nätverket som främjar affärer och nya kontakter, helt otvunget och gratis.

AFFÄRSNÄTVERK FRÄMJAR AFFÄRER

Olika sätt att mötas


Ett affärsnätverk för dig i näringslivet som vill göra affärer! Nätverkens syfte är att utveckla affärerna i Sverige och norden.


Att delta i ett företagsnätverk är en populär och kostnadsfri förmån. Här kan du utbyta erfarenheter, knyta affärskontakter och lära av andra.


Affärsnätverket.se är till för alla företagare som vill vara med. Det är engagerade medlemmar som leder mötena. 


Ambitionen är att möta nya kontakter och utvidga ditt kontaktnätverk. 


Ta kontakt med några medlemmar på LinkedIN.

Tomas KG Friman

Jim Hüller

Välkommen till ett sant nätverk

Det första du ska veta är att detta affärsnätverk är gratis, det främjar nya kontakter, kunder och vänner. Dessutom får du ett tillfälle att fika. Här får du presentera dig själv och dina idéer på ett enkelt och avslappnat sätt. 

På Affarsnatverket.se vill vi sammankoppla tre saker: Fantastiskt trevliga kontakter, fika och affärer. Ett affärsnätverk behöver enligt oss behöver fika och intresserade människor. Vi tror på en avslappnad miljö och mycket skratt kan  främja affärer.


Det finns många dyra affärsnätverk, som förstås leder till goda ting. Men detta är ett affärsnätverk enligt vårt sätt. Det finns fler därute som också letar efter ett annat alternativ, ett fritt affärsnätverk. Av nätverkare, för nätverkare.


Idén har alltid varit att kombinera nytta med fika/lunch så när vi inte ses på någon av våra möten jobbar vi hela tiden med att skapa mervärden för våra medlemmar genom möten och sammankopplingar. I affärsnätverket görs det förstås affärer och de bästa affärerna görs på långsiktiga grunder där man kan se varandra i ögonen. 

OM OSS