Affärsnätverket för små och medelstora företag

STÖD AFFÄRSNÄTVERKET

Bli stödmedlem!

Bli stödmedlem!


Välkommen till vårt affärsnätverk!


Genom att bli en stödmedlem blir du en viktig del av vår gemenskap och får tillgång till fördelarna med att vara en del av vårt nätverk. Vi erbjuder olika medlemsnivåer för att passa dina behov och önskemål.


Låt oss gå igenom de olika alternativen:

🌟 Silvermedlem: För bara 290 kr per år kan du ge ditt stöd till vårt nätverks tillväxt och framsteg. Som en Silvermedlem ser du potentialen i vårt nätverk och vill vara en del av dess framgångssaga.


🌟 Guldmedlem: Ta din nätverkserfarenhet till nästa steg! Med endast 490 kr per år får du inte bara chansen att hjälpa nätverket växa utan också att dela dina egna kontakter på vår exklusiva medlemssida. Det öppnar dörrar för samarbeten och kunskapsutbyte som kan ta din verksamhet till nya höjder.


🌟 Platinamedlem: Drömmer du stort när det kommer till nätverkande? Vårt Platinamedlemskap för 599 kr per år ger dig en prioritetsplats på vår medlemssida. Det innebär ökad synlighet och marknadsföringsmöjligheter för dig och din verksamhet. Få en konkurrensfördel när det gäller att knyta affärsrelationer och synas i nätverket.


🌟 Gratis medlem: För de som vill utforska vårt nätverk utan någon kostnad, finns möjligheten att bli en Gratis medlem. Dra nytta av våra resurser, evenemang och möten. Du blir en viktig del av vårt nätverk och kan ta del av de möjligheter som nätverkande erbjuder.


Oavsett vilken medlemsnivå du väljer, så kommer du att vara en del av vårt affärsnätverk och dra nytta av de möjligheter som det erbjuder. Vi ser fram emot att välkomna dig som en stödmedlem och hjälpa dig att stärka ditt affärsnätverkande.


För mer information kontakta

Tomas KG Friman

Jim Hüller

Affärsnätverket i samarbete med:

Talenom Redovisning AB

"Affärsnätverkande är som att bygga en bro - det tar tid och kräver tålamod, men när den väl är klar kan den leda dig till nya och spännande möjligheter."

Affärsnätverket främjar nätverkande och fika
Vad våra medemmar säger om oss
Ulf Bergman
1 år sedan

Avslappnat, inspirerande, nyttigt och roligt. En rolig avrundning på veckan. Ett bra komplement till BNI och AVM. Vi växer i möten och i samarbeten. Tack Tomas G Friman, Jim och Talenom för arrangemanget. Respekt och applåder. mvh/Uffe Bergman aka Dr Stolt

Se mer
Mats Högman
1 år sedan

Alltid lika trevliga sammankomster.

Se mer
Björn Karlsson
2 år sedan
Se mer
Jennie Persson
2 år sedan

Mycket trevligt nätverk med stor personlighet och välkomnande känsla. Rekommenderas varmt!

Se mer

Välkommen till ett sant nätverk

Det första du ska veta är att detta affärsnätverk är gratis, det främjar nya kontakter, kunder och vänner. Dessutom får du ett tillfälle att fika. Här får du presentera dig själv och dina idéer på ett enkelt och avslappnat sätt. 

På Affarsnatverket.se vill vi sammankoppla tre saker: Fantastiskt trevliga kontakter, fika och affärer. Ett affärsnätverk behöver enligt oss behöver fika och intresserade människor. Vi tror på en avslappnad miljö och mycket skratt kan  främja affärer.


Det finns många dyra affärsnätverk, som förstås leder till goda ting. Men detta är ett affärsnätverk enligt vårt sätt. Det finns fler därute som också letar efter ett annat alternativ, ett fritt affärsnätverk. Av nätverkare, för nätverkare.


Idén har alltid varit att kombinera nytta med fika/lunch så när vi inte ses på någon av våra möten jobbar vi hela tiden med att skapa mervärden för våra medlemmar genom möten och sammankopplingar. I affärsnätverket görs det förstås affärer och de bästa affärerna görs på långsiktiga grunder där man kan se varandra i ögonen. 

Affärsnätverket främjar onlinenätverk
Affärsnätverket främjar fika

OM OSS