Affärsnätverket Onlinenätverk

Ny tid på fredagar?


Affärsnätverken ser ut på många olika sätt.

Efter att tisdagsmötena kl 8:30 har blivit en succé har vi beslutat att ändra mötestid på fredagar.

Rösta om tid!

Av Affärsnätverket

Upplagt den 19 april 2024


Vilken tid passar för dig?

Vi förstår vikten av att anpassa tiden för affärsnätverksmötet för att passa så många entreprenörers scheman som möjligt. Därför uppmanar vi er att skicka era förslag på olika tider genom att maila till info@affarsnatverket.se. Ert bidrag genom att rösta på vilka tider som passar er bäst är avgörande för att skapa meningsfulla möten för alla medlemmar.


Tack för ert engagemang!


Nu kan du rösta genom att maila till info@affarsnatverket.se : 

  • Fredag, kl 8:00
  • Fredag, kl 8:30
  • Fredag, kl 9:00
  • Fredag, kl 11:00
  • Fredag, kl 11:30
  • Fredag, kl 12:00
  • Fredag, kl 15:00

VILKA FÖRDELAR INNEBÄR ETT AFFÄRSNÄTVERK?


KUNSKAPSDELNING
Ett av de främsta fördelarna med affärsnätverkande är möjligheten till kunskapsdelning. Oavsett om du delar dina åsikter, diskuterar synvinklar eller tar emot feedback, ger nätverkande dig möjlighet att utöka din kunskapsbas och se saker från olika perspektiv.


FÖRBÄTTRADE MÖJLIGHETER I AKTIVA FÖRETAGSNÄTVERK:
Enligt Affärsnätverkets erfarenhet öppnar företagsnätverkande upp en helt ny värld av möjligheter. Från affärspartnerskap till kundledningar, kunskapsförstärkning till tillgångs- och affärsmöjligheter – dessa bidrar alla till din företags tillväxt. Engagemang i lokala affärsevenemang, affärsseminarier, online affärsnätverk och branschspecifika mässor är exempel på hur du kan skapa dessa möjligheter.


FÖRBÄTTRAD TROVÄRDIGHET:
Genom affärsnätverk kan du stärka ditt företags trovärdighet och rykte. När du interagerar med fler människor bygger du gradvis upp ditt rykte. En ökande trovärdighet ger dig bättre möjligheter och stöd, vilket möjliggör att du kan dela värdefull information och idéer med andra, vilket i sin tur stärker din trovärdighet ytterligare.


KONTAKTER:
Affärsnätverk handlar inte bara om att exponera och marknadsföra ditt företag; det handlar framför allt om att knyta kontakter med andra företagare. Detta skapar möjligheter till ömsesidig vinst, där resurser och information delas. Att hjälpa andra kan leda till rekommendationer och öka styrkan i ditt nätverk.


FÖRETAGSNÄTVERK GER KUNSKAP:
Affärsnätverk utgör också en plattform för att utbyta kunskap om bästa praxis, affärstaktik, affärsmöjligheter och de senaste trenderna på marknaden. Ett välinformerat nätverk innebär bredare tillgång till ny och viktig information.


STÖD OCH RÅD:
Genom affärsnätverk kan du dra nytta av värdefull rådgivning och support från erfarna företagare. Det utgör den bästa plattformen för att diskutera möjligheter och utmaningar, vilket öppnar dörrar för värdefull vägledning och förslag. Genom att aktivt ge råd och förslag till dina kontakter kan du stärka grunden för relationen ytterligare.


TALENOM SITTER PÅ BÅDE KUNSKAP OCH BRA NÄTVERK

Det finns otaliga fördelar med affärsnätverk. Det är viktigt att hålla regelbunden kontakt med dina kontakter för att uppnå maximala fördelar för dig och ditt företag. Har du frågor om företagande och nätverkande så har vi på Talenom mycket erfarenhet. Kontakta oss här: Talenom.se

NYHETSARKIV

Ett affärsnätverk till?

En nyhet från Affärsnätverket.

Följ oss på LinkedIN

En nyhet från Affärsnätverket

8 tips för nätverkande

En nyhet från Affärsnätverket