Affärsnätverket Onlinenätverk

Affärsnätverket Online


Affärer - Möjligheter - Tips

Onlinenätverka med HELA Sverige och boosta ditt företag!


EN UNIK MÖJLIGHET FÖR NÄTVERKANDE

ANMÄL DIG IDAG

FÖRETAGSNÄTVERK ONLINE

Vi på Affärsnätverket förstår att nätverkande är avgörande för entreprenörer. Vi strävar efter att skapa en plattform där företagsnätverk kan växa och utökas. Våra onlinemöten ger dig möjligheten att möta och samarbeta med andra företagare, dela idéer och skapa nya affärsmöjligheter. Låt oss tillsammans bygga upp framgångsrika affärsrelationer.

Affärsnätverket erbjuder entreprenörer en möjlighet att nätverka och nå utöver dina gränser. Genom våra onlinemöten får du chansen att möta likasinnade företagare, dela erfarenheter och skapa värdefulla affärskontakter. Vi tror på kraften i ett starkt affärsnätverk och ser fram emot att hjälpa dig att bygga upp en framgångsrik och lönsam verksamhet. Ta chansen och bli en del av Affärsnätverket idag!

På Affärsnätverket strävar vi efter att skapa en plattform där entreprenörer kan mötas, utbyta idéer och skapa nya affärsmöjligheter. Delta i våra företagsnätverk online-möten och upplev fördelarna med att affärsnätverka över Zoom och online.


Anmäl dig idag

STYRKAN I ONLINE NÄTVERK

På Affärsnätverket förstår vi behovet av att kunna affärsnätverka på ett smidigt och effektivt sätt. Här är tre fördelar med att delta i våra företagsnätverk online-möten:

1. Praktiskt och flexibelt: Genom att affärsnätverka över Zoom och online kan du delta i möten och träffa entreprenörer från olika geografiska områden utan att behöva resa långa avstånd. Det ger dig möjlighet att anpassa ditt deltagande efter din egen tid och plats.

2. Öka din räckvidd: Genom att delta i våra online-möten kan du nå en bredare publik och utöka ditt professionella nätverk över hela landet eller till och med internationellt. Det ger dig möjlighet att göra affärer med entreprenörer utanför din vanliga verksamhetsområde och öppnar upp för nya affärsmöjligheter.

3. Tidsbesparing: Genom att affärsnätverka online sparar du tid och resurser som annars skulle ha gått åt till att resa till och från möten. Du kan enkelt delta i möten från kontoret, hemmet eller var du än befinner dig. Det ger dig mer tid att fokusera på din verksamhet och samtidigt bygga värdefulla affärsrelationer.

Vad våra medlemmar säger om oss
Ulf Bergman
1 år sedan

Avslappnat, inspirerande, nyttigt och roligt. En rolig avrundning på veckan. Ett bra komplement till BNI och AVM. Vi växer i möten och i samarbeten. Tack Tomas G Friman, Jim och Talenom för arrangemanget. Respekt och applåder. mvh/Uffe Bergman aka Dr Stolt

Se mer
Mats Högman
1 år sedan

Alltid lika trevliga sammankomster.

Se mer
Jennie Persson
2 år sedan

Mycket trevligt nätverk med stor personlighet och välkomnande känsla. Rekommenderas varmt!

Se mer

ONLINENÄTVERKET FÖR HELA SVERIGE


Affarsnatverket.se - startades 2019 av Tomas KG Friman. 


Det starta som ett klassiskt lunchnätverk, där företagare, säljare och entreprenörer träffades, knöt kontakter och inspirerades av intressanta människor. Men på grund av Covid-19, så började vi ses över zoom och nu kan vi inte sluta. Affärsnätverket är skapat för att vara ett affärs och företagsnätverk.


Följ oss på LinkedIN: Affärsnätverket


AFFÄRSNÄTVERKET SES ONLINE UNDER CORONA.

DE SOM VÄLJER ATT INTE SES NU, KOMMER ATT MÄRKA KONKURRENTERNAS FÖRSPRÅNG SENARE.

Zoom fungerar via webbläsare, ett nedladdat program på din dator eller via mobilen. Före du deltar i ett Zoom-möte är det bra att se till att ljud (mick och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungera samt att ändra inställningarna. Du kan även gå in på testsidan nedan för att se att allt är i ordning för ett Zoom möte. 


DELTA I ZOOM-MÖTEN

  1. Klicka på den länk du fått för Zoom-mötet 
  2. Du förs till en webbsida där du kan välja att öppna Zoom i din applikation på datorn eller via webbläsaren
  3. Testa mick och högtalare 
  4. Vänta på att bli insläppt


unsplash