Affärsnätverket Onlinenätverk

EN FRAMGÅNGSRIK NÄTVERKARE

Affärsnätverken ser ut på många olika sätt.

Man hjälper varandra till att hitta nya affärsmöjligheter.

Hur man blir en

framgångsrik nätverkare?


Att bli en framgångsrik nätverkare är många gånger samma sak som att vara en framgångsrik företagare. Det gäller att fokus på rätta saker och det tar tid och kräver tålamod. Att vara en nätverkare kräver social kontakt med många människor. När man börjar lära känna andra duktiga nätverkare så blir det lättare och lättare att expandera sitt egna affärsnätverk. 


Det är viktigt att ha sitt nätverk i tankarna hela tiden oavsett om du är på lunch, ett säljmöte eller på tåget, det är ett kännetecken för många av de mest framgångsrika nätverkarna. 


Fyra tips för framgångsrikt nätverkande


  • Boka möten. Det är en stark koppling mellan möten och affärer, så se till att få bollen i rullning och boka möten med andra i ditt affärsnätverk. 
  • Vad gör du? En nybörjarmisstag är att sälja sitt erbjudande till alla vitt och brett. Se till att istället att förtydliga din potentiella kundnytta av det du erbjuder så kommer förfrågningar av sig självt. 
  • Öka möjligheterna. När man rekommenderar någon så gör det på rätt sätt. Var tydlig med vad du vet om den du rekommenderar och berätta att du kan sätta ihop företagarna med ett mail med uppgifter. När du är villig att referera till andra så kommer det öka dina chanser att bli rekommenderad. 
  • Höj dina kontakter. Vi lever i en allt mer digitaliserad värld, därför är det viktigt att ha ett aktivt nätverkande på sociala medier som LinkedIN och Facebook. Har du träffat en intressant människa? Berätta och höj personen i ditt nätverk.


Är du nyfiken på mer information om Affärsnätverket? Besök oss och anmäl dig till nästa möte. Följ oss gärna i sociala medier, vi finns på Facebook, LinkedIN och Instagram. 


NYHETSARKIV

Ett affärsnätverk till?

En nyhet från Affärsnätverket.

Följ oss på LinkedIN

En nyhet från Affärsnätverket

Följ oss på Facebook

En nyhet från Affärsnätverket