Affärsnätverket för små och medelstora företag

TALARE

På våra zoom möten är det ibland möjligt att fördjupa sig i olika relevanta ämnen. Så vi bjuder in experter som gör en kort genomgång om sin expertis. 

TIO MINUTER OM:

KOMMANDE TALARE 

TIDIGARE TALARE

Tomas Tränkner -


Hur man skapar innehåll i poddformat. Varför podd är intressant och unikt. Hur du lyckas, fallgropar och framgångsfaktorer.


Kontakta Tomas här

Lis Karin Åström  Jag ska prata om gapet mellan det vi vet och det vi verkligen gör. Hur våra tankar är sammankopplade med vårt resultat.


Kontakta Lis Karin här

Patric Svanberg Patric kommer att prata om att vända psykisk ohälsa och motgångar till sunt självförverkligande med framgångar genom nätverkande.


Kontakta Patric här...


Tina Persson 


En svag nyans av rosa - Att återta livet!
Idag behöver många fler återta livet, och det kan låta enkelt men det är inte lätt. Tina Persson din mentala hälsoinspiratör delar med sig från sin "rosa resa" och ger tips hur vi kan återta livet efter våra mentala "resor".


Kontakta Tina här...


Meta Regebro -  


Jag vill dela med mig av konkreta tips om hur man får in fler leads genom webbplats och sökmotoroptimering.


Kontakta Meta här..


Ulf Bergman –

 

 ”En vassare dörröppnare” för oss som nätverkar”. Ett verktyg som kan skapa bättre och fler kvalitativa möten genom ett verktyg där man omvandlar ”gives gain” till en del av anledningen att skapa kontakt.
Alla som vill kan få en pdf där man kan se en mall.
Verktyget besvarar den fråga de flesta har som blir kontaktade. Frågan är:
- Varför ska man träffa/etablera kontakt med just dig ÄVEN om den du söker redan har en leverantör/samarbetspartner som erbjuder i princip samma sak som du erbjuder?


 Kontakta Ulf här

Peter Watz - 

Målsättning.


Många har mål inom i sitt yrke men inte som privat person.

Att sätta mål är något som oftast görs vid nyårsafton. Sedan ger de ganska snabbt upp dem. Jag har hjälp många personer med att sätta mål, och motivera dem att nå dem.


Nu har jag gjort enklare för fler att få 12X bättre möjligheter att sätta och nå sina mål.

Kontakta Peter här

Magnus Holst -

Personlig utveckling


Jag vill ge bort ett reflektionsverktyg som hjälper för personlig utveckling.


Kontakta Magnus härSonny Lööf –

Mental klarsikt:

 

När vårt personal mind lugnar sig och klarsikt uppstår det är då vi går i riktning mot Flow och då skapar vi större värden med mindre ansträngning samtidigt som vi upplever ett välmående.

 

Jag guidar människor till klarsikten och Flow i livet och på sätt skapar de sig affärerna och ett liv de verkligen vill ha.

 

 Kontakta Sonny här.

Laurentiu Tomsa 

 

Innovativt ledarskap –

Företag idag måste ta initiativet, kliva fram och delta i utveckling (en).

Marknaden kommer att förändras i högre takt och den nya kommer att bli något helt annat än den vi är vana vid.

Affärsvärdet är lika med kundvärdet!

Utmaningen är att vara förbereda och ändra perspektiv!

Innovation är en process som kräver struktur, med regler och bästa praxis, mycket mer än bara kreativitet.”


 Kontakta Laurentiu här.

Bo Johan Wigfeldt

GDPR- ta bort felen, göra rätt, öka vinsten med GDPR! 

Vad vill du juristnu ska hjälpa dig med?

Söker du mätbara resultat, vill du utveckla verksamheten, eller har du hamnat i ett låst läge?


Kontakta Bo Johan här: 


Petra Hjerpe -  


Petra Hjerpe kommer berätta om födelarna av Walkntalk både ur coaching privat men även hur man på ett positivt och utvecklande sätt kan använda sig av walkntalk på arbetsplatsen.


Vilka positiva saker händer i kroppen när man rör på sig ? Jag vill med min föreläsning bidra med energi, inspiration och förhoppningsvis lite ny kunskap


Kontakta Petra här: 


Conny Johansson -  


5 skäl till BOM - allt du behöver ha koll på!
Det finns fem skäl till samtliga missade affärer. Bara 5. På 10 minuter kommer vi ta reda på vilka orsakerna är och när i säljprocessen du skall ta reda på om något av dem ligger på lur i just din affärsmöjlighet.


Kontakta Conny här.


Tina Persson -  


Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankat till att hitta en mer möjlig och positiv frekvens på sina liv. Jag tänkte ge lite tips hur vi stärka vår mentala hälsa och kickstarta hösten. Sen även berätta om mitt koncept Walk and Talk coaching.


Kontakta Tina här...


Olle Leckne -   


Olle är entreprenör och företagare och kommer tala på temat hur det blir affärer. 


Kontakta Olle här.

Fotograf: Tommy Jansson

Sara Lundberg -  


Får du applåder när du börjar jobba?

Forskning visar tydligt att vi blir mer motiverade och är mer benägna att göra mer av sånt vi blir sedda och uppskattade för. Samtidigt är vi otroligt duktiga på att bara uppmuntra bra prestationer. Efter en lång isolering är det dags att se varandra igen, och inte bara i fysisk mening utan även alla försök att landa i det ”nya normala”. Varför då inte sno kulturvärldens vardag där de får applåder bara av att dyka upp på jobbet?   


Kontakta Sara här!


Maiwi Wernersson -  


Motionsidrottare eller elit?
Coachen gör skillnaden.

Vill du sälja mer? Vill du lära dig grunderna i försäljning eller bara finslipa dina skills? 
Funderar du på hur du ska bli bättre på:
➡️ LinkedIn ➡️ Social selling ➡️ Kalla samtal ➡️ Invändningar ➡️ Avslut ➡️ Merförsäljning ➡️ Kundvård ➡️ Säljretorik ➡️ Behovsanalys
... eller vad tycker du är svårt med försäljning? Eller vill du bara bli bättre?

 

Kontakta Maiwi här!

MARCUS VIDNER - 

Vad är ditt mål och drömmar? Konkurrensutsätt din nuvarande bank och eller försäkringsbolag. Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte! 


Lär dig mer om hur du bör tänka om ditt pensionsspar, investeringar och andra ärenden. 


Kontakta Marcus här...

Bjarne Berntsson - 


Vad skall ett företag tänka på vid rekrytering av ny personal? Varför man tar hjälp av rekryteringsbolag!


Kontakta Bjarne här.

Camilla Niva -  


Framtidens redovisningskonsult är en rådgivare och bollplank inte bara en redovisningsnörd.

Talenom är en redovisningsbyrå som vill vara en del av ditt företagande. Vi vill ge dig det absolut bästa! Låt oss vara med dig när du skapar din story, din dröm! Modernt, enkelt och hjärtligt.
Kontakta Camilla här...

Niklas Johnsson - 


Teamwork - verktyg för att skapa synergi
Alla har upplevt det. Luften går ur. Idéerna tar slut. Ingen team spirit. Friktion i teamet. Nog bäst att jobba själv ändå. Hur gör man för att skapa den där energin i teamet så att synergin tar fart och helheten blir större än summan av dess delar? Praktiska verktyg presenteras.


Kontakta Niklas här.

Lilli Sjölund - 


Stressexperten som hjälper företag höja sina medarbetares stresskompetens vilket ökar lönsamhet och hållbarhet på företag. Med sin både djupa och breda kunskap arbetar hon  med både föreläsningar, längre kurser och rehabilitering av utmattningssyndrom.


Stresskompetens är en viktig grundsten till ett positivt mindset och en viktig del i ett sunt självledaskap.


Välkommen!


Kontakta Lilli här...


Lennart Božović


Hur kan du undvika att låta dåliga förutsättningar styra ditt liv? Är ensam stark eller ser jag vikten av att vara en del av ett nätverk? Hur viktigt är det med självdisciplin och tydliga mål?


Kontakta Lennart här...


Johanna Wallin -  


Hållbarhet, hälsa och företagande - hur hänger det ihop? Vad kan du göra för att stötta både dig själv, din verksamhet och det skifte som behöver göras globalt?

Frågorna är komplexa och stegen har vi aldrig tagit förut - då behöver vi nya sätt att agera på.

JIM HÜLLER - 

Vad kan vi lära oss av öl?


Vad är det som gör öl så gott? Varför är öl den bästa drycken till mat? Varför har intresset av öl blivit så stort de senaste åren? Varför vill alla brygga egen öl? Och framför allt vad kan du och jag lära oss av ölen? Dessa frågor kommer vi få svar på under en trevlig nätverksstund. Välkomna!


På Talenom har vi mer kompetens än bara redovisnings-tjänster. Jim Hüller är specialist på att hitta bästa lösningarna för företagare, men har dessutom en gedigen erfarenhet som öl-kännare. 


Läs mer om Talenom.

JENNIE PERSSON -

Instagramexperten som hjälper företagare, entreprenörer och ledare att locka rätt kunder genom online marknadsföring, annonsering och bygga ett varumärke som lockar för att sälja utan att vara säljig.

Välkommen!


Läs mer


CHRISTER WETTERGREN - 

Med statistik menas vetenskapen om metoder för insamling, bearbetning, redovisning och analys av data. Statistik är också den siffermässiga beskrivningen av en viss företeelse, till exempel i tabellform. Statistik har alltså två betydelser: dels metodiken eller processen, dels informationen eller själva produkten. Kom och lyssna på hur statistik kan vara nyttigt för dig. 


På Talenom har vi mer kompetens än bara redovisnings-tjänster. Christer Wettergren är specialist på att hitta bästa lösningarna för företagare, men har dessutom en gedigen erfarenhet som statistiker. 


Läs mer om Talenom.

THERESE WALERHOLT -

Korrekt beskattning är en mänsklig rättighet

Rätten till egendom, som exempelvis ditt hus, är en skyddad mänsklig rättighet. Egendomsskyddet omfattar också rätten till avdrag för ingående mervärdesskatt. Vi ser till att du blir beskattad rätt, vilket är en mänsklig rättighet.


Vi har ett brett nätverk av spetskompetens inom ekobrott, doktrin, bevisvärdering, ekonomi, företagsöverlåtelser, finansiering, värdering av företag och processkunskap i europadomstolen.


Läs mer