Affärsnätverket Onlinenätverk

ETT NYTT FÖRETAGSNÄTVERK I MALMÖ

Göteborg

Dem bästa affärsnätverken är enkla!


Affärsnätverket.se Malmö:

Ett nytt företagsnätverk för Malmöiter


Introduktion


I dagens digitaliserade värld blir det allt viktigare för företagare att hitta innovativa sätt att nätverka och skapa affärsmöjligheter. Medan traditionella nätverksträffar och möten på plats har sina fördelar, erbjuder onlinenätverk en unik flexibilitet och bekvämlighet som kan vara svår att slå. För att möta detta behov lanseras nu "Affärsnätverket.se Malmö" – ett spännande nytt initiativ som startar i september 2024. Detta nätverk är specifikt utformat för att hjälpa företagare i Malmö att bygga starka affärsrelationer, dela idéer och skapa nya affärsmöjligheter, allt från bekvämligheten av ditt hem eller kontor.


Vad är Affärsnätverket.se Malmö?


Affärsnätverket.se Malmö är ett nytt lokalt onlinenätverk för företagare i Malmö. Det är en mötesform där företagare från olika branscher kan mötas, nätverka och utveckla sina affärsrelationer genom regelbundna online träffar. Nätverket erbjuder en rad fördelar som gör det både attraktivt och effektivt för deltagarna.

NYHETSARKIV

Ett affärsnätverk till?

En nyhet från Affärsnätverket.

Följ oss på LinkedIN

En nyhet från Affärsnätverket

Bli en nätverksninja

En nyhet från Affärsnätverket

Online träffar för Malmöiter

Affärsnätverket.se Malmö håller sina onlineträffar varje vecka, på tisdagar klockan 12:00. Dessa möten är utformade för att passa företagare som vill börja sin dag med inspiration och nya kontakter. Att nätverka online innebär att du kan delta var du än befinner dig, så länge du har tillgång till internet. Detta gör det möjligt för fler att delta, oavsett geografisk plats fast i detta fall med koppling till Malmö.


Fördelar med Onlinenätverk

Att nätverka online har många fördelar jämfört med traditionella nätverksträffar. Här är några av de främsta fördelarna med Affärsnätverket.se Malmö:


Affärsmöjligheter

Vill du vara med i ett team som hjälper dig till fler affärer? Affärsnätverkets grundidé kommer ifrån tanken om “Delad Framgång” - det du ger kommer tillbaka - vilket präglar vårt affärsnätverk. Genom att delta i nätverkets regelbundna möten får du möjlighet att träffa andra företagare och potentiella samarbetspartners. Detta kan leda till nya affärsmöjligheter och samarbeten som kan vara avgörande för ditt företags tillväxt och framgång.


Inspiration och Utbyte av Idéer

En av de största fördelarna med att vara en del av ett nätverk är den inspiration och de nya idéer du kan få genom att interagera med andra företagare. Online Träffarna är designade för att främja diskussion och idéutbyte, vilket kan hjälpa dig att hitta nya sätt att förbättra och utveckla ditt företag.


Miljövänligt och Bekvämt
Att delta i online träffar är inte bara bekvämt, det är också miljövänligt. Du slipper resor och kan delta från din nuvarande plats, vilket minskar ditt koldioxidavtryck och sparar tid.


Tidseffektivt
Eftersom online träffarna hålls regelbundet och du kan delta var du än är, är det mycket tidseffektivt. Du kan enkelt passa in mötena i ditt fullspäckade schema utan att behöva oroa dig för restid.


Billigare än Traditionella Nätverk
Onlinenätverk är billigare än traditionella nätverk. Du slipper kostnader för resor, lokaler och andra kringkostnader. Dessutom är medlemskapet i Affärsnätverket.se Malmö utformat för att vara prisvärt och tillgängligt för alla företagare.


Ingen Obligatorisk Närvaro eller Ersättare
En av de stora fördelarna med Affärsnätverket.se Malmö är att det inte finns någon obligatorisk närvaro. Du kan delta de veckor när det passar dig, utan att känna att pressen alltid vara på plats. Detta gör det möjligt för fler att delta och bidrar till en mer avslappnad och produktiv atmosfär.


Dela Kontaktinformation och Skapa Relationer
Genom att delta i nätverkets träffar får du möjlighet att dela din kontaktinformation med andra deltagare. Detta gör det enkelt att följa upp och skapa långsiktiga affärsrelationer.


Hur går mötena till?

Mötena i Affärsnätverket.se Malmö är strukturerade för att maximera effektiviteten och nyttan för alla deltagare. Här är en typisk agenda för en onlineträff:


Introduktion och Välkomnande
När mötet börjar hälsas alla deltagare välkomna av mötesledaren. Denna introduktion tar ungefär fem minuter och syftar till att skapa en trevlig och inkluderande atmosfär.


Uppdelning i smågrupper
Efter introduktionen delas deltagarna upp i mindre grupper om 3-6 personer per rum. Detta görs för att säkerställa att alla får möjlighet att delta aktivt och få ut så mycket som möjligt av mötet.


Presentation och Behovsanalys
I smågrupperna följer en fast agenda:
Jag heter... och arbetar med... (Max 3 minuter per person) – Varje deltagare introducerar sig själv och sitt företag. Detta ger alla en tydlig bild av vilka som är med i gruppen och vad de arbetar med.
Jag skulle vilja ha hjälp med... – Efter introduktionen berättar varje deltagare om något specifikt de behöver hjälp med eller söker råd om. Detta kan vara allt från marknadsföringstips till idéer för produktutveckling.


Flexibilitet och Avslutning
Mötet avslutas flexibelt, och deltagarna kan logga ut när de behöver. Vanligtvis varar nätverkandet mellan 30-60 minuter. Denna flexibilitet gör det enkelt att passa in mötena i ett hektiskt schema.

Medlemskap och Prispaket

Affärsnätverket.se Malmö erbjuder två olika medlemskapspaket för företagare:
(Alla priser är exklusive moms.)


Malmö Halvårspaket
Malmö Halvårspaket ger dig tillgång till minst 20 onlinemöten per halvår för en kostnad av 5 000 SEK. Detta paket är perfekt för företagare som vill delta regelbundet men kanske inte varje vecka.


Malmö Premium Helårspaket
Malmö Premium Helårspaket ger dig tillgång till minst 40 onlinemöten per år för en kostnad av 8 750 SEK. Detta paket är idealiskt för företagare som vill maximera sina nätverksmöjligheter och få ut det mesta av medlemskapet.


Hur Anmäler man sig?
Anmälan till Affärsnätverket.se Malmö är enkel och smidig. Du kan redan nu betala och säkra din plats genom att beställa med faktura. På så sätt är du garanterad en plats när nätverket drar igång i september 2024.


Slutsats
Affärsnätverket.se Malmö representerar en ny era av nätverkande för företagare i Malmö. Genom att erbjuda ett flexibelt, bekvämt och kostnadseffektivt sätt att nätverka, kan företagare dra nytta av alla fördelar med affärsnätverk utan att behöva lämna sitt hem eller kontor. Med regelbundna online träffar, inspirerande diskussioner och möjlighet att skapa nya affärsrelationer, är Affärsnätverket.se Malmö en plattform som verkligen kan hjälpa ditt företag att växa och blomstra.


Anmäl dig idag och börja bygga ditt nätverk i Malmö på ett helt nytt sätt!

unsplash