Affärsnätverket Onlinenätverk

FÖRETAGSNÄTVERK I SVERIGE

Affarsnatverket.se är nätverket som främjar affärer och nya kontakter, helt otvunget och första mötet är alltid gratis.

AFFÄRSNÄTVERK FRÄMJAR AFFÄRER

Olika sätt att mötas


Ett affärsnätverk för dig i näringslivet som vill göra affärer! Nätverkens syfte är att utveckla affärerna i Sverige och norden.


Att delta i ett företagsnätverk är en populär och kostnadsfri förmån. Här kan du utbyta erfarenheter, knyta affärskontakter och lära av andra.


Affärsnätverket.se är till för alla företagare som vill vara med. Det är engagerade medlemmar som leder mötena. 


Ambitionen är att möta nya kontakter och utvidga ditt kontaktnätverk. 


Ta kontakt med några medlemmar på LinkedIN.

Tomas KG Friman


Affärsnätverket främjar fika och nätverk

Välkommen till ett sant nätverk

Det första du ska veta är att detta affärsnätverk är att det främjar nya kontakter, kunder och vänner. Dessutom får du ett tillfälle att fika. Här får du presentera dig själv och dina idéer på ett enkelt och avslappnat sätt. 

På Affarsnatverket.se strävar vi efter att förena tre viktiga element: trevliga kontakter, fika och affärsmöjligheter. Enligt vår uppfattning kräver ett framgångsrikt affärsnätverk både en avslappnad atmosfär och engagerade människor. Vi tror på att skapa en miljö där skratt och en vänlig atmosfär främjar affärsutveckling.


Det existerar många  affärsnätverk som naturligtvis kan leda till positiva resultat, men de kostar oftast en hel del pengar. Men vi erbjuder en annan modell på Affarsnatverket.se – ett affärsnätverk enligt vårt eget sätt att se på saken. Det finns fler därute som också söker ett alternativ, ett friare affärsnätverk som ger mer flexibilitet och frihet. Vi är nätverkare för nätverkare.


Vår grundtanke har alltid varit att förena det praktiska med det sociala genom att kombinera nytta med fika. När vi inte möts på våra arrangemang arbetar vi aktivt med att skapa mervärde för våra medlemmar genom möten och att underlätta förbindelser. Naturligtvis sker affärer i vårt nätverk, och vi tror att de mest framgångsrika affärerna bygger på långsiktiga relationer där man kan mötas öga mot öga och skapa ömsesidigt förtroende.

Onlinenätverk
Nätverksfika

OM OSS