Affärsnätverket Onlinenätverk

FAQ

FAQ för Affarsnatverket.se


Vad är affarsnatverket.se?

Affarsnatverket.se är ett företagsnätverk online, som syftar till att hjälpa företag och entreprenörer att bygga starka affärsrelationer, dela kunskap och hitta nya affärsmöjligheter.


Hur fungerar affarsnatverket.se? 
Medlemmar anmäler sig till sitt affärsnätverk och kan sedan delta i nätverksevent och använda våra resurser för att främja sitt företag och nätverk.


Hur blir jag medlem?

Du kan registrera dig genom att klicka på det affärsnätverket du vill vara med i på vår hemsida och fylla i det nödvändiga formuläret. När din ansökan är godkänd får du tillgång till alla våra funktioner.


Vad kostar det att vara medlem? 

Vi erbjuder både halvår för 6 000 SEK och helår för 9 750 SEK (Premium). Det finns också gratis medlemskap ger tillgång till våra kostnadsfria möten, medan premium medlemskap ger tillgång till lokala event. Se våra priser här. 


Kan jag prova premium medlemskap innan jag betalar?

Ja, vi erbjuder en 7-dagars gratis provperiod för medlemskap. Du kan registrera dig för provperioden genom att klicka på "Prova Premium" på vår hemsida.


Hur avbryter jag mitt medlemskap?

Du kan avbryta ditt medlemskap när som helst genom att maila till info@affarsnatverket.se, använd rubriken "Avsluta Medlemskap". Ditt medlemskap kommer att upphöra vid slutet av din nuvarande betalningsperiod.


Vilka typer av evenemang erbjuder ni?

Vi erbjuder en rad olika evenemang inklusive nätverksmöten, workshops, webbseminarier och online konferenser. Våra evenemang är utformade för att hjälpa medlemmar att lära sig nya färdigheter, dela erfarenheter och bygga värdefulla kontakter.


Hur anmäler jag mig till ett evenemang?

Du kan anmäla dig till våra evenemang här, gå till orten du vill nätverka på och klicka på "Intresseanmälan" för det evenemang du är intresserad av.


Kan jag arrangera ett evenemang genom affarsnatverket.se? 

Nej, men medlemmar kan föreslå vilka evenemang de är intresserade av. Kontakta vårt supportteam för mer information om hur du kan arrangera ett evenemang via vår plattform.


Hur skyddas mina personuppgifter?

Vi tar din integritet på stort allvar och gör vårt bästa för att skydda dina personuppgifter. Läs vår integritetspolicy för mer information om hur vi hanterar och skyddar dina data.


Hur kan jag kontakta kundsupport?

Du kan kontakta vårt kundsupportteam genom att skicka ett e-postmeddelande till info@affarsnatverket.se. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar så fort vi kan.


Vad gör jag om jag har problem med webbplatsen?

Om du upplever tekniska problem med webbplatsen, vänligen kontakta vårt supportteam  (info@affarsnatverket.se) så snart som möjligt. Ange detaljer om problemet så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt.


Kan jag ge feedback om affarsnatverket.se?

Vi välkomnar all feedback! Du kan skicka dina synpunkter och förslag via vårt kontaktformulär eller genom att mejla info@affarsnatverket.se.


Är det möjligt att samarbeta med affarsnatverket.se?

Ja, vi är alltid öppna för nya samarbeten. Här hittar du information om får partnerskap


Har ni en mobilapp?

För närvarande har vi ingen mobilapp, men vår webbplats är optimerad för att fungera bra på alla mobila enheter.


Tveka inte att kontakta oss om du har ytterligare frågor eller behöver mer information. Tack för att du använder affarsnatverket.se!

Tomas Friman

Företagsnätverk

Varför är det viktigt med ett bra nätverk som företagare?


Ett bra nätverk kan vara skillnaden mellan framgång och misslyckande, och i denna artikel kommer vi att utforska varför det är så avgörande att bygga och upprätthålla ett robust affärsnätverk.

Vi kommer också att titta närmare på hur www.affarsnatverket.se och de lokala online företagsnätverken i Stockholm, Göteborg och Malmö kan hjälpa dig att nå dina mål.