Affärsnätverket Onlinenätverk

AFFÄRSNÄTVERKET  |  FREDAGAR  | KL 15:00 

 

Jag vill oxå prata i tio minuter...


 
 
 
 
 
 
Ja
 
Ja
 
Ja
 
Ja
 
Ja
 
 

OM AFFÄRSNÄTVERKET

Gillar du affärer, intresserad av människor och vill nå nya människor? Då är du någon för oss på Affärsnätverket och vi är något för dig. Vi erbjuder normalt nätverksträffar på olika sätt, just nu onlinefika på Fredagar kl 15:00. 


Talare på Affarsnatverket.se

Ibland så väljer vi på Affärsnätverket att bjuda in en talare som får tio minuter för att fördjupa oss i deras expertis. Det har handlat om allt från hantering av statistik, vara relevant på instagram till hur man ska göra vid skattehantering eller pensionsplaceringar. 


Vad är så unikt med den svenska FIKA kulturen? 

Alla i Sverige har många fantastiska fika erfarenheter. Det är ett alldeles speciellt koncept det som används såväl proffisionellt som privat. Träffar man någon så vill man göra det på ett avslappnat och enkelt sätt för att underhålla gamla fina relationer och skapa nya bekantskaper. 


Vill du veta mer och besöka ett möte? Det bästa sättet att ta reda på hur Affärsnätverket fungerar är att besöka ett möte för att bilda dig en egen uppfattning. Det är kostnadsfritt och  online.


Varmt och hjärtinnerligt välkommen!

FREDAGAR

KL 15:00

NYHETER

Affärsnätverk och Fika

En nyhet från Affärsnätverket.

Följ oss på LinkedIN

En nyhet från Affärsnätverket

Följ oss på Facebook

En nyhet från Affärsnätverket

PARTNER & SPONSORER

Digtal bokföring för smarta företag.

HUR ANVÄNDER MAN ZOOM?

Zoom fungerar via webbläsare, ett nedladdat program på din dator eller via mobilen. Före du deltar i ett Zoom-möte är det bra att se till att ljud (mick och högtalare) och bild (webbkamera) fungerar. Innan varje möte har du chansen att testa att allt fungera samt att ändra inställningarna. Du kan även gå in på testsidan nedan för att se att allt är i ordning för ett Zoom möte. 


DELTA I ZOOM-MÖTEN

  1. Klicka på den länk du fått för Zoom-mötet 
  2. Du förs till en webbsida där du kan välja att öppna Zoom i din applikation på datorn eller via webbläsaren
  3. Testa mick och högtalare 
  4. I regel kommer du in i mötet direkt, är du lite sen så blir du snart indelad i en fika grupp.