Affärsnätverket Onlinenätverk

Nätverka med HELA Sverige och boosta ditt företag!


EN UNIK MÖJLIGHET FÖR NÄTVERKANDE

ANMÄL DIG IDAG

På Affärsnätverket strävar vi efter att skapa en plattform där entreprenörer kan mötas, utbyta idéer och skapa nya affärsmöjligheter. Delta i våra företagsnätverk online-möten och upplev fördelarna med att affärsnätverka över Zoom och online.


Anmäl dig idag

FÖRETAGSNÄTVERK UMEÅ

Vi på Affärsnätverket förstår att nätverkande är avgörande för entreprenörer. Vi strävar efter att skapa en plattform där företagsnätverk kan växa och utökas bortom Umeås gränser. Våra onlinemöten ger dig möjligheten att möta och samarbeta med andra företagare, dela idéer och skapa nya affärsmöjligheter. Låt oss tillsammans bygga upp framgångsrika affärsrelationer.

Affärsnätverket erbjuder entreprenörer en möjlighet att nätverka och nå utöver Umeås gränser. Genom våra onlinemöten får du chansen att möta likasinnade företagare, dela erfarenheter och skapa värdefulla affärskontakter. Vi tror på kraften i ett starkt affärsnätverk och ser fram emot att hjälpa dig att bygga upp en framgångsrik och lönsam verksamhet. Ta chansen och bli en del av Affärsnätverket idag!

STYRKAN I ONLINE NÄTVERK

På Affärsnätverket förstår vi behovet av att kunna affärsnätverka på ett smidigt och effektivt sätt. Här är tre fördelar med att delta i våra företagsnätverk online-möten:

1. Praktiskt och flexibelt: Genom att affärsnätverka över Zoom och online kan du delta i möten och träffa entreprenörer från olika geografiska områden utan att behöva resa långa avstånd. Det ger dig möjlighet att anpassa ditt deltagande efter din egen tid och plats.

2. Öka din räckvidd: Genom att delta i våra online-möten kan du nå en bredare publik och utöka ditt professionella nätverk över hela landet eller till och med internationellt. Det ger dig möjlighet att göra affärer med entreprenörer utanför din vanliga verksamhetsområde och öppnar upp för nya affärsmöjligheter.

3. Tidsbesparing: Genom att affärsnätverka online sparar du tid och resurser som annars skulle ha gått åt till att resa till och från möten. Du kan enkelt delta i möten från kontoret, hemmet eller var du än befinner dig. Det ger dig mer tid att fokusera på din verksamhet och samtidigt bygga värdefulla affärsrelationer.

UMEÅ

SVERIGE

AFFÄRSNÄTVERKET.SE


Affärsnätverket - startades 2019 av Tomas KG Friman. 


Det starta som ett klassiskt lunchnätverk, där man företagare, säljare och entreprenörer träffas, knyter kontakter och inspireras av intressanta människor. Nu ses vi över zoom med deltagare från hela Sverige.


Varmt välkommen!