Affärsnätverket Onlinenätverk

Äntligen...


...så är du medlem i Sveriges mest otvungna affärsnätverk. Det ställs inga krav på dig som medlem på avgift, närvaro eller annat engagemang. 


  • Missa inte att svara på vårt första mail och bekräfta din mail... 


  • Sedan får du ett mail inför varje nätverksträff. 


  • Medlemskapet är helt frivilligt, men om du mot förmodan vill lämna, skicka ett mail till info@affarsnatverket.se och skriv att du vill bli borttagen från utskickslistan. Thats it...


  • Du behöver bara anmäla dig en gång... även om du kanske får förfrågan att delta på Affärsnätverkets evenemang på LinkedIN eller Facebook. 


Affarsnatverket.se är ett nätverk för beslutsfattare, entreprenörer och säljare. Nätverkandet sker på samma sätt som i andra nätverk men vi lägger fokus på relationer. Genom att fika, umgås och nätverka tillsammans knyter vi våra relationer väldigt starka vilket kommer leda till nya kontakter, affärer och vänskap.


Medlemskap kostar ingenting och det finns inga dolda avgifter.


Pris: 0:- 


Hur täcks kostnaderna för Affärsnätverket? Det finansieras av lokala nätverksträffar, företagpartners och det expanderar med hjälp av er som väljer att vara stödmedlem


För mer information kontakta

Tomas KG Friman


Boka ett 1-2-1 med

Tomas KG Friman 

Välkommen till ett sant nätverk

Det första du ska veta är att detta affärsnätverk är gratis, det främjar nya kontakter, kunder och vänner. Dessutom får du ett tillfälle att fika. Här får du presentera dig själv och dina idéer på ett enkelt och avslappnat sätt. 

På Affarsnatverket.se vill vi sammankoppla tre saker: Fantastiskt trevliga kontakter, fika och affärer. Ett affärsnätverk behöver enligt oss behöver fika och intresserade människor. Vi tror på en avslappnad miljö och mycket skratt kan  främja affärer.


Det finns många dyra affärsnätverk, som förstås leder till goda ting. Men detta är ett affärsnätverk enligt vårt sätt. Det finns fler därute som också letar efter ett annat alternativ, ett fritt affärsnätverk. Av nätverkare, för nätverkare.


Idén har alltid varit att kombinera nytta med fika/lunch så när vi inte ses på någon av våra möten jobbar vi hela tiden med att skapa mervärden för våra medlemmar genom möten och sammankopplingar. I affärsnätverket görs det förstås affärer och de bästa affärerna görs på långsiktiga grunder där man kan se varandra i ögonen. 

OM OSS