Affärsnätverket för små och medelstora företag

BÄSTA REDOVISNINGSBYRÅN

Talenom är en fantastisk redovisningsbyrå, som vill vara en del av ditt företagande. De tar hand om din redovisning så att du kan fokusera på ditt företag och det du gör bäst! 

VARFÖR TALENOM?

  • Papperslös på riktigt

Enkelt och strukturerat. Du får alla underlag på samma ställe online. Du slipper högar av papper och massa pärmar. Allt du behöver göra är att koppla upp dig.

 

Effektivt. Vi effektiviserar tiden du lägger på redovisning. Du kan lägga mer fokus på företagets verkliga syfte: att driva ditt företag framåt.

  • Sveriges bästa redovisningsbyrå

Webbaserat. Större frihet och full kontroll. Du kan när som helst och var som helst ha koll på dina siffror. Alla underlag hålls digitalt, vilket bidrar till mindre papper och färre resor.


Auktoriserad: En pålitlig och rättvisande redovisningär en förutsättning för att ett företag ska kunna analysera sin verksamhet. 

TALENOMS TJÄNSTER

Lönehantering


Vi är en personlig byrå som individanpassar våra tjänster efter just dig! Du ska känna dig trygg och för att du ska kunna göra det så krävs regelbunden kommunikation.

Affärsrådgivning


råd för din verksamhet och  bli mer konkurrenskraftig.

Vi vill vara din naturliga samarbetspartner i alla ekonomiska frågor.

Digital Redovisning


Vi hjälper företag att få din redovisning digitaliserad. Vi vill hjälpa dig att upptäcka fördelarna med digital redovisning.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi förstår oss på redovisning för företagare. Hos oss får du det stöd som just du behöver. Dessutom hittar vi gynnsamma ekonomiska åtgärder för både företaget och ägaren.

NÅGRA AV VÅRA LÖSNINGSEXPERTER

Kontakta någon av våra lösningsexperter för en kartläggning av ditt företag. Klicka på bilden för att komma till deras LinkedIN-sida.

Tomas KG Friman

Tomas KG Friman

Försäljningschef

Jim Hüller

Jim Hüller

Säljare

Christer Wettergren

Christer Wettergren

Säljare

VAD KUNDERNA SÄGER:

Talenom är väldigt tålmodiga, för mig som inte har jättebra koll på de här bitarna. Tre fysiska möten, & telefonavstämning vid rapportering varje månad, väldigt enkelt och smidigt.


– Thomas Bühlmann

Vi har sedan många år använt Talenom med redovisning och det är inte bara hjälp med kvitton och löner, utan vi får stöd att utveckla företaget. Vi får rådgivning och hjälp med skatteplanering.


– Magnus Jonasson

Jag valde att anlita Talenom som redovisningsbyrå för att allt skall skötas professionellt och för att jag skall kunna ägna mig åt försäljning, search och matchning i största utsträckning.


– Bjarne Berntsson

KONTAKTFORMULÄR

 
 
 
 
 
Ja
 
Ja