Affärsnätverket för små och medelstora företag

AFFÄRSNÄTVERKET ONLINE ÄR:


GRATIS


Affarsnatverket.se är ett affärsnätverk för företagare och säljare. Nätverkandet sker på samma sätt som i andra nätverk men vi lägger  fokus på enkla relationer och givande konversationer. Genom att fika, umgås och nätverka tillsammans knyter vi våra relationer väldigt starka vilket kommer leda till nya kontakter, affärer och vänskap.


Medlemskap kostar ingenting och det finns inga dolda avgifter.


Pris: 0:- 


Hur täcks kostnaderna för Affärsnätverket? Det sponsras av Talenom, en omtänksam redovisningsbyrå. 


Medlemskapet är helt frivilligt, kostnadsfritt och dessutom aldrig tvingande närvaro.  Det startar med att man anmäler sig här på hemsidan. 


För mer information kontakta

Tomas KG Friman

Jim Hüller

Affärsnätverket sponsras av:

Talenom Redovisning AB
Affärsnätverket främjar nätverkande och fika

Välkommen till ett sant nätverk

Det första du ska veta är att detta affärsnätverk är gratis, det främjar nya kontakter, kunder och vänner. Dessutom får du ett tillfälle att fika. Här får du presentera dig själv och dina idéer på ett enkelt och avslappnat sätt. 

På Affarsnatverket.se vill vi sammankoppla tre saker: Fantastiskt trevliga kontakter, fika och affärer. Ett affärsnätverk behöver enligt oss behöver fika och intresserade människor. Vi tror på en avslappnad miljö och mycket skratt kan  främja affärer.


Det finns många dyra affärsnätverk, som förstås leder till goda ting. Men detta är ett affärsnätverk enligt vårt sätt. Det finns fler därute som också letar efter ett annat alternativ, ett fritt affärsnätverk. Av nätverkare, för nätverkare.


Idén har alltid varit att kombinera nytta med fika/lunch så när vi inte ses på någon av våra möten jobbar vi hela tiden med att skapa mervärden för våra medlemmar genom möten och sammankopplingar. I affärsnätverket görs det förstås affärer och de bästa affärerna görs på långsiktiga grunder där man kan se varandra i ögonen. 

Affärsnätverket främjar onlinenätverk
Affärsnätverket främjar fika

OM OSS