Affärsnätverket för små och medelstora företag

Premium

Premiumpaketet


Inga affärer blir gjorda utan att träffas. Därför kostar det inget att få en kartläggning av ditt företag och dina framtidsplaner som företagare. 


Kommer vi framt till att premiumpaketet är det bästa för dig så grattis, det betyder att du redan har en affär pågång. Vi hjälper dig att knyta ihop säcken med värdering av företaget, förhandling av priset och givetvis med avtalsskrivning. 

ARVODE 7% AV SLUTPRIS


“När du väljer Premiumpaketet så har du en kund pågång., du får hjälp med värderingen av företaget, förhandling av priset och med avtalsskrivningen. Har du ingen kund pågång så är det Deluxepaketet som gäller.”

Hur går det till?

1.

Kontakta oss


Fyll i kontaktformuläret, gärna med förslag på tider och dagar som passar för dig.

2.

Kartläggningsmöte


På kartläggningsmötet så bekantar vi oss med varandra. Vi får en förståelse kring din verksamhet och vilka ekonomiska förutsättningar som finns i företaget.

3.

Nästa steg


Vi slår fast var dina mål är med ditt företagande, vill du köpa eller sälja ett företag har egentligen ingen betydelse för det ska alltid finnas en bra planeringer bakom varje form av försäljning. 


4.

Värdering av företaget


Vi värderar företaget utifrån från vilken typ av företag som man driver, omsättningen på företaget & om det är nystartat eller väletablerat. Givetvis tar vi i beaktning vilken avkastning och potenial företaget har. 

5.

Förhandling av slutpris


Under en prisförhandling finns det två roller: köpare och säljare. Syftet med förhandlingarna är att fastställa ett pris som är acceptabelt för båda parter. När förhandlingarna har slutförts nås en överenskommelse och företaget säljs till bästa pris.

6.

Avtalsskrivning


Avtalsskrivning är en viktig del. Genom välskrivna avtal undviker man juridiska fallgropar och andra problem som kan manifestera sig i en avtalsrelation. Vi har omfattande erfarenhet av avtalsgranskning, avtalstolkning och olika avtalstvister och kan därför ofta ge kvalificerad hjälp vid avtalsskrivning.


Arbeta med mig.

Fyll i din kontaktinformation, så tar jag kontakt med dig och bokar en tid för en kartläggning av ditt företag.