Affärsnätverket för små och medelstora företag

REDOVISNING

REDOVISNINGSTJÄNSTER


Alla som anmält sig till affärsnätverket har möjlighet att få en kostnadsfri kartläggning av sina ekonomiska förutsättningar. Talenom strävar efter att erbjuda kvalitativ och kundanpassad redovisningstjänster till små och medelstora företag.


Talenom är mycket kundfokuserat och arbetar aktivt för att bygga långsiktiga relationer med sina kunder. De strävar efter att förstå sina kunders affärsmål och hjälpa dem att uppnå dem genom rådgivning och strategisk planering.


De är också mycket transparenta med sina priser och avgifter och strävar efter att ge kunderna en tydlig bild av de kostnader som är förknippade med deras tjänster.

* Företaget bör ha minst 1 miljon i omsättning och bolagsformen är ett AB.

Skriv in din information här!

Sedan åter kommer någon från Talenom till dig!

 
 
 
 
 
 
Ja
 
 

Varför erbjudanden?

Välkommen till vår hemsida där vi erbjuder exklusiva medlemsförmåner till affärsnätverkare! Vi har skapat ett nätverk av företagare som har en passion för att växa sina företag och som söker stöd och rådgivning för att uppnå sina affärsmål.


Som medlem i vårt nätverk får du tillgång till en rad förmåner som är utformade för att hjälpa dig att växa ditt företag och nå dina affärsmål. Vi kommer erbjuda en rad tjänster som kan hjälpa dig att förbättra ditt företags ekonomi och verksamhet.


Som medlem i vårt nätverk får du också tillgång till exklusiva rabatter på en rad produkter och tjänster från våra partners och leverantörer. Detta kan vara allt från mjukvaror och verktyg för att effektivisera din verksamhet till marknadsföringstjänster och andra mer mjukare sociala tjänster.


Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medlemmar förmåner som kan hjälpa dem att spara pengar, förbättre sin personliga hälsa och förbättra sin verksamhet. 


Utöver våra ekonomiska tjänster och förmåner, erbjuder vi också möjligheten att nätverka med andra företagare och att delta i evenemang och workshops för att lära sig nya färdigheter och utveckla nya affärsrelationer. Vi är ett aktivt forum där våra medlemmar kan dela sina erfarenheter och råd med varandra och hjälpa varandra att växa och utvecklas.


Vi tror på att skapa ett starkt och sammanhållet nätverk av företagare och att ge våra medlemmar de bästa verktygen och tjänsterna för att växa sina företag. Som medlem i vårt nätverk kan du lita på att du får den hjälp och stöd som du behöver för att uppnå dina affärsmål. Vi ser fram emot att välkomna dig som medlem i vårt nätverk!