Affärsnätverket för små och medelstora företag

AFFÄRSNÄTVERKET

STOCKHOLM ONLINEAffärsnätverket - Stockholm Online


Att bygga långsiktiga relationer är vad vi handlar om. Affärsnätverket har precis blivit lite bättre, nu lanserar vi Affärsnätverket - Stockholm Online. Det är utformat likadant som de populära fredagsträffarna men kommer nu verka lokalt i Stockholmsområdet. 


Vi vill inte ta vatten över huvudet, därför börjar vi med en gång i månaden, den tredje tisdagen i månaden kl 15:00 i april, maj och juni.  Nu mer än någonsin är det viktigt att bygga pålitliga relationer som blir avgörande för företagets framtida framgång.


Ta med dina nyckelkontakter på ett zoom smultronställe och var med att bygga ett fantastiskt affärsnätverk. Med professionella affärsnätverkare för samarbeten som leder till goda affärsrelationer. 


Dela kunskap och bästa praxis

Va med och dela din kunskap, ditt nätverk och hitta nya affärsrelationer.  Alla verktyg du behöver för att sprida information och idéer inom ditt skrå, om ditt företagande. 


Underlätta idéer och feedback insamling

Samla dina affärskontakter i ett online nätverk och använd det för att hitta affärspartners. Du använda Affärsnätverket Stockholm Online som en språngbräda in i affärsvärlden. Upplägget kommer fortfarande att vara detsamma. 


VAD HÄNDER

KL 15:00

NI HÄLSAS VÄLKOMNA


KL 15:05

VI DELAR UPP OSS I SMÅGRUPER OCH FÖLJER AGENDAN

  1. JAG HETER ... OCH ARBETAR MED...
  2. JAG SKULLE VILJA HA HJÄLP MED...

SLUT NÄR DU MÅSTE LOGGA UT, VI BRUKAR FIKA 30-60 MIN


Främja personligt nätverk

Förenklar ditt sätt att hitta affärer och framtida en samarbetspartners. Affärsnätverket ger dig en plattform för delning av möjligheter, tips och affärer.


Hitta och bredda ditt kontaktnät i Stockholm.


Affärsnätverket - startades 2019 av Tomas KG Friman. 


Det starta som ett klassiskt lunchnätverk, där man företagare, säljare och entreprenörer träffas, knyter kontakter och inspireras av intressanta människor. Men på grund av den rådande situationen med Covid-19, så ses vi över internet.

ZOOM MÖTEN

Affärsnätverket Stockholm Online:

Vi är ett affärsnätverk som hjälper våra medlemmar till fler kontakter, affärer och kunskapsutbyten. Våra affärsnätverksmöten är kända i Sverige och vi lever efter att ge våra medlemmar enkla ytor för att kunna nätverka  avspända och roliga zoom möten..


#nätverkstråd #kontakter #möjligheter #framtid #drömkunden #affärsnätverk #ökaförsäljningen #nätverk #försäljning #stockholm #zoom